Ljubičasta jesen

Piše:
petak, 24.8.2007. 14:44
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Ljubičasta jesen

OVE JE godine modna jesen rezervirana za tamne, sive i crne tonove, koje su kao stvorene za "podlogu“ živopisnijim bojama. Sve nijanse ljubičaste, od boje vina i višnje, do nježnijih i svjetlijih tonova odlično će povezati sivu i crnu, a istovremeno vama vratiti nešto proljetne boje u obraze.

Živahnoj ljubičastoj kao da je sudbina da bude treća po redu "in" boja narednih mjeseci, kada će snaga cijelog niza njenih nijansi u potpunosti doći do izražaja. Da biste to postigli, nikako se nemojte od glave do pete odjenuti u ljubičasto - poanta je u tome da detalji, poput tamnoljubičaste dolčevite, svjetloljubičaste torbe ili nakita iste boje dolaze do izražaja uz tamniju odjeću.

Za večernju kombinaciju eventualno možete zaigrati na kartu glamura: odjenite satensku haljinu tamnije ljubičaste boje i ogrnite se bogatim crnim šalom, sve uz crne cipele na visoku petu. Kao boja koja već treću sezonu za redom ne izlazi iz mode, s ljubičastom na neki način igrate na sigurno, jer ne čini se da će uskoro sići s modnih pista. U prilog tome govori i činjenica da je ljubičasta bila hit boja i u periodu disco ere koja je već neko vrijeme ponovno aktualna.

M.F.