Lopovi bacili štence napuljskog mastifa iz kombija

Piše:
srijeda, 17.11.2004. 06:40
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Lopovi bacili štence napuljskog mastifa iz kombija U BIJEGU pred odlučnim vlasnikom, lopovi su u Hong Kongu iz kombija u punoj brzini bacili čistokrvne štence rijetke pasmine vrijedne više stotina dolara, objavljeno je u srijedu.

Štenci napuljskoga mastifa, a svaki stoji nekoliko stotina dolara, bačeni su iz kombija tijekom potjere.

Jedan je štenac poslije pronađen uz cestu, ozlijeđen, a druga dva su pobjegla i vlasnik ih sada traži, objavio je list South China Morning Post.

Dvojica lopova uhićena su kad se potjeri pridružila i policija, tvrdi Posti i dodaje da se to događalo u utorak popodne u honkonškome predjelu Sheung Shui.

Potjera je počela kad su psi iz vlasnikove kuće u seoskome dijelu Hong Konga ukradeni i ugurani u kombi koji je odjurio.

Vlasnik se dao za njima, a mobitelom je pozvao i policiju. Tako je počela 16 kilometara duga jurnjava što je završila uhićenjem dvojice muškaraca starih 24 i 29 godina u Kowloonu, urbanome dijelu Hong Konga.

Stanovnici Hong Konga veliki su zaljubljenici u pse. Jedan vrhunski napuljski mastif vrijedan desetke tisuća dolara ukraden je 2001. i nikad nije pronađen.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije