Luka Nižetić - najluđe ljeto u životu

Piše:
subota, 11.8.2007. 21:59
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Luka Nižetić - najluđe ljeto u životu

"UŽIVAN u čarima lita kako Bog zapovida!", piše Luka Nižetić na svom službenom blogu, nakon što je mjesec dana proveo nastupajući diljem Hrvatske i promovirajući aktualni album "Slobodno dišem". Osim gostovanja na Severininom koncertu i uloge u eksperimentalnoj predstavi "Smrt u labirintu", Luka je ovog ljeta prvi put skijao na moru, ili točnije, pokušao skijati: "Naizgled je jednostavno al kad te povuče onaj konop završiš u moru prije nego si reka keks!"

"Iz mista u misto, iz grada u grad, iz sela u selo.. Malo rada, malo odmora, malo rada i opet malo odmora..ne može bolje! Upozna puno dragih ljudi. Bilo bi lipo da je tako cilu godinu. Super se osjećan. Ljetna euforija ne popušta", piše Luka nakon što je proputovao cijelu Lijepu našu u sklopu svoje ljetne promotivne turneje. Kao pravi Dalmatinac (što bi značilo i hedonist), u svakom se mjestu i gradu "izborio" za odmor, a doznajemo kako mu se u nekoliko gradova pridružila i tajanstvena ljepotica koja je osvojila njegovo srce. O njoj, pak, Luka (još) ne želi pričati.

Od velikih koncerata, kao što su Severinin spektakl u Umagu ili nastup na dubrovačkom Babinom kuku, do malih mjesta, Luka se, kaže, odlično zabavljao, a sad slijedi kratki odmor, u sklopu kojeg će proslaviti 24. rođendan. Osim slavlja, očekuje ga i potpuno novo iskustvo - nikad, kaže, nije spavao u šatoru, a to će po prvi put učiniti s društvom na Braču ili Hvaru. "Samo da mi se ne došulja koji graštapan, skakavac ili gnjusna zmija dok buden spava - bilo bi mrtvih", piše Luka.

Više o svemu možete pročitati na službenom blogu Luke Nižetića.

D.K.