Luka Udjbinac predstavio album i duet s Ivanom Kindl, među poznatima na promociji i Josip Šimić

KLJUČNI PODACI
  • Luka je sa svojim bendom Jazzspirience izveo nekoliko skladbi s albuma, a u izvedbi pjesme "Ljubav, ti i ja" na pozornici mu se pridružila i Ivana Kindl
  • Posebno zanimljiva bila je njegova izvedba pjesme Parnog valjka "Kao ti" u jazzy-pop aranžmanu
Piše:
četvrtak, 1.12.2011. 07:40
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Luka Udjbinac predstavio album i duet s Ivanom Kindl, među poznatima na promociji i Josip Šimić

Foto: Fama

SINOĆ je u Zagrebu u klubu nogometne braće Darija i Josipa Šimića zagrebački glazbenik Luka Udjbinac predstavio svoj prvi album "Ljubav, ti i ja" te spot za istoimeni duet, kojeg je snimio s Ivanom Kindl. Luka je sa svojim bendom Jazzspirience izveo nekoliko skladbi s albuma, a u izvedbi pjesme "Ljubav, ti i ja" na pozornici mu se pridružila i Ivana Kindl. Posebno zanimljiva bila je njegova izvedba pjesme Parnog valjka "Kao ti" u jazzy-pop aranžmanu.

Luka Udjbinac diplomirao je gitaru na Konzervatoriju za jazz glazbu u  Klagenfurtu u Austriji, a već godinama svira s mnogim hrvatskim glazbenicima. Neki od njih podržali su ga na ovoj promociji. Među poznatima na sinoćnjoj promociji su tako bili i Davor Radolfi, Dražen Žanko, Silvestar Dragoje Šomi iz Neki to vole vruće te njegova supruga Branka Delić, Dražen Šolc iz Parnog valjka, Mladen Burnać, Robert Mareković te Carla Belovari.