Luzerici Jennifer kolegica Cameron Diaz preotela još jednog dečka

Luzerici Jennifer kolegica Cameron Diaz preotela još jednog dečka

IZGLEDA da svaki imalo respektabilni holivudski muškarac koji puca na karijeru partnera neke od glumica s A liste mora proći Jennifer Aniston - barem ako je sudeći prema dosadašnjim ljubavnim brodolomima zvijezde "Prijatelja". Znamo da život Jennifer Aniston nakon Brada Pitta nikad neće biti isti, ali nakon što je komičarka Cameron Diaz uhvaćena u ljubakanju s Paulom Sculforom, bauštelcem koji se okušao i kao model reklamirajući hranu, i koji se okušao kao dečko Jennifer Aniston, možda je vrijeme da Bradova bivša prizna poraz.

Novopečeni zaljubljeni par, Diaz i Sculfor, uhvaćeni su kako izmjenjuju nježnosti na jednoj od pješčanih plaža Los Angelesa - doslovno nisu skidali ruke jedan s drugog, a koliko su zaljubljeni od fotografa nisu skrivali. Iako su mediji nagađali kako je Aniston u Sculforu našla dostojnu zamjenu za Brada Pitta, njihova romansa ubrzo je okončana, a Jennifer Pitta nikako da zaboravi - kad su procurile prve vijesti o prinovi koju Brangelina očekuje, Aniston je navodno bila u tolikoj depresiji da joj je prijateljica Courtney Cox Arquette kupila skupocjeni Chanelov bicikl, samo kako bi Aniston skrenula misli sa svoje crne sudbine.

Jennifer Aniston i dalje na meti zlobnih jezika

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paula je proslavila veza upravo s Jennifer Aniston - par je neko vrijeme odolijevao tračevima kako je "Jennifer našla zidara koji je pljunuti Brad Pitt", a Jen je svojeg novog ljubavnika hvalila na sva usta, objašnjavajući novinarima kako je nježan, romantičan i bolji u krevetu od Brada. Romansa se "zbog neslaganja karaktera" ubrzo raspala, ali zlobni komentari na Jenniferin račun su se nastavili, te iako je reciklaža ljubavnih partnera u Holywoodu uobičajena, hodanje s Jennifer Aniston postalo je najkraći put u društvo holivudskih dama.

V.V.
Foto: The Sun

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara