Madonna, Britney i hrpa lijepih djevojaka na lancu

Piše:
petak, 26.9.2003. 15:17
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Madonna, Britney i hrpa lijepih djevojaka na lancu

NAKON čuvenog poljupca Madonne i Britney na MTV-evoj dodjeli nagrada za najbolje videospotove, dvije su zvijezde odlučile zajedno snimiti spot za novi singl Britney, koji će biti nabijen vrućim lezbijskim scenama.

Kako javlja britanski Mirror, zvjezdani par plavuša pojavit će se zajedno u spotu za pjesmu "Me Against The Music", koja je ujedno i najavni singl za novi album Britney Spears.

Spot će režirati Madonnin muž Guy Ritchie, a radnja se odvija u noćnom klubu krcatom prepun mladih, izazovno odjevenih djevojaka.

Madonna će u spotu glumiti šeficu kluba koja drži polugole djevojke na lancu, te pokušava namamiti "nevinu" Britney u svoje privatne odaje.

Prve informacije o željno očekivanom spotu najavljuju puno "mekih" lezbijskih scena, ali poljubac 21-godišnje Britney i 45-godišnje majke dvoje djece najvjerojatnije će ipak izostati.

Čini se da je kraljica popa još jednom pronašla dobitnu formulu uspjeha, a posrnula pop princezica bit će i više nego sretna što ju je velika Madonna uzela "pod svoje", naročito nakon što je počela gubiti medijsku bitku protiv svoje suparnice Christine Aguilere.