Madonna na novoj turneji u električnoj stolici

Madonna na novoj turneji u električnoj stolici
KRALJICA popa odlučila je još jednom iznenaditi obožavatelje u dosad neviđenom spektaklu čije pripreme već stoje milijun funti.

Pjevačica koja je uvijek znala šokirati na svojim nastupima, čak se ljubiti na sceni s Britney Spears i Christinom Aguilerom, na turneji Re-Invention koristit će i stravične scene pokolja u Iraku na velikim video ekranima.

Simulirat će lezbijski seks izvodeći seksi tango s plesačicom, a u pjesmi "Papa Dont Preach" na pozornici će je pratiti niz djevojaka u poodmakloj trudnoći.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lennonovu pjesmu "Imagine" izvodit će u suzama uz velike fotke djece koja umiru od gladi, a antiratnu poruku prenijet će u "American Life" uz tutnjavu bombi i raketa.

Slijedeći svoju novu vjeru kabala zvijezda će čak "ustati iz mrtvih" uz pjesmu "Bedtime Story", ali vrhunac koncerata ipak će biti njeno "pogubljenje na električnoj stolici" uz obilje pirotehničkih sredstava.

Prisutni na pripremama tvrde da Madonna stalno viče i psuje brojnu ekipu jer želi sve detalje dotjerati do savršenstva, a kako se pri tome sama nimalo ne štedi nitko joj neće zamjeriri na takvom ponašanju. Turneja počinje u Californiji sljedećeg ponedeljka, a ljeti seli u Europu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara