Madonna priprema film o djevojci koja je prodala nevinost

Piše:
ponedjeljak, 31.5.2004. 09:20
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Madonna priprema film o djevojci koja je prodala nevinost NIJE riječ o Britney Spears koja je bajke o svojoj nevinosti dugo prodavala naivnim medijima, već o istinitoj priči engleske studentice koja je mnoge šokirala.

Moralisti su se zgrozili kada je 18-godišnja Rosie Reid otvorila web stranicu na kojem je putem aukcije ponudila svoju nevinost najboljem kupcu jer joj je trebala lova za studiranje.

Djevojka, koja tvrdi da je lezbijka, primila je 2.000 ponuda od kojih je najbolja bila nepoznatog 44-godišnjeg muškarca s kojim je Rosie otišla u jeftini londonski hotel i nakon obavljene "stvari" pokupila 8.400 funti.

Srcedrapateljska priča je stvorena za Hollywood pa je Madonna naredila scenaristima u svojoj filmskoj kući "Maverick Entertainment" u Los Angelesu da u suradnji s Rosie krenu na posao.

Ne zna se da li pjevačica "u najboljim godinama" koja na novoj turneji izvodi razne akrobacije na pozornici sama namjerava glumiti djevojku ili će to ipak prepustiti nekom mlađem. Možda baš Britney Spears?