Madonna zapalila Pariz

Piše:
ponedjeljak, 28.8.2006. 09:16
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Madonna zapalila Pariz MADONNA je u nedjelju navečer održala prvi od planirana četiri koncerta u pariškoj Palači sportova, u okviru svjetske turneje "Confessions tour", pred oko 17.000 oduševljenih gledatelja.

Američka pjevačica održat će još tri koncerta u Parizu, odakle će otputovati u Amsterdam.

Madonna je počela koncert spuštajući se na pozornicu u kristalnoj kugli, pjesmom "Future lovers" uz gromoglasan pljesak publike.

Pošto je otpjevala staru uspješnicu "Like a virgin", izazvala je oduševljenje gledatelja uzviknuvši na francuskom: "Dobrodošli na našu predstavu. Večeras ćemo sve otkantati...!"

Okružena plesačima i akrobatima, uz goleme videozidove, 48-godišnja pjevačica održala je koncert urnebesnim tempom, bez imalo praznog hoda.

Ni tu nije mogla bez provokacije: s trnovom krunom na glavi otpjevala je "Live to tell", razapeta na križ prekriven briljantima. Taj je prizor izazvao prijepore i gnjev vjerskih dostojanstvenika u više zemalja koje je posjetila tijekom turneje.

Nakon Pariza, Madonna će nastupiti u Amsterdamu, Pragu i Moskvi, odakle leti u Japan. Svjetska turneja koju je 21. svibnja počela u Los Angelesu trebala bi joj donijeti dvjestotinjak milijuna dolara.