Madonni prijeti tužba jer ne dopušta obitelji malene Mercy da je viđaju

KLJUČNI PODACI
  • Madonna bi mogla ostati bez usvojene djevojčice Mercy
  • Naime, ne dopušta njezinoj obitelj da je viđa pa je planiraju tužiti jer je kraljica popa navodno obećala da će dovoditi malenu kod njih kako bi je povremeno viđali
Piše: B.M.
nedjelja, 6.2.2011. 09:34
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Madonni prijeti tužba jer ne dopušta obitelji malene Mercy da je viđaju

Foto: JLP

OBITELJ Madonnine posvojene kćeri Mercy, mogla bi uskoro odvesti kraljicu popa pred sud. Naime, tvrde kako je Madonna prekršila obećanje te im ne dopušta da posjete djevojčicu. Obitelj malene djevojčice tvrdi kako im je Madonna obećala da će moći viđati Mercy James, kada ju je 2009. godine posvojila. No, otad je nisu vidjeli. Ipak, njihova tvrdnja pomalo je čudna jer je Madonna posjetila s malenom Mercy njezinu rodnu zemlju barem dva puta otkako ju je posvojila.

Obitelj petogodišnje djevojčice sada traži pomoć od države i boraca za ljudska prava, kako bi pripremili tužbu za Madonnu. Inače, malena Mercy je imala samo pet dana kada joj je 16-godišnja majka umrla. Odgajali su je baka i rođaci, no kada više nisu mogli uzdržavati djevojčicu, smjestili su je u sirotište. Sada su navodno jako uzrujani jer ne mogu viđati Mercy, kao što im je bilo obećano. Navodno će Madonni prvo uputiti pismo kojim će apelirati da dopusti obitelji viđati curicu. Ukoliko to ne napravi, slijedi joj tužba.