Maja Cvjetković o Davoru Šukeru: Podržava me i kad se popnem s plesačicom na stage

KLJUČNI PODACI
  • Maja Cvjetković i Davor Šuker proveli su dva mjeseca putujući Amerikom, gdje su dočekali Novu godinu te proslavili i svoje rođendane
  • Njihova veza je sve ozbiljnija i među njima vlada prava ljubavna idila
Piše: I.M.
ponedjeljak, 7.2.2011. 07:58
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Maja Cvjetković o Davoru Šukeru: Podržava me i kad se popnem s plesačicom na stage

Foto: Index

DAVOR ŠUKER i Maja Cvjetković proveli su dva mjeseca putujući Amerikom, gdje su dočekali Novu godinu te proslavili i svoje rođendane. Njihova veza je sve ozbiljnija i među njima vlada prava ljubavna idila, a Majini prijatelji kažu kako se ne bi iznenadili da se par i ubrzo i vjenča, prenosi Extra. Svoju sreću 25-godišnja Maja podijelila je i s prijateljima putem Facebooka: "S nekim provesti dva mjeseca 24 sata i obožavati tu osobu više nego prije je najbolji i najjači test, a mi smo ga prošli (mislila sam da to nikad neće biti moguće). Očito je naišla jedinstvena osoba".

"Napokon sam pronašla osobu sa kojom mi sve odgovara, podržava me i kad se popnem s plesačicom na stage - moje prijateljice će razumjeti ovaj status jako dobro", napisala je Maja o 43-godišnjem Davoru Šukeru, a navela je i kako joj je sve nekako drugačije i kako u njenom životu ima puno pozitivnih velikih promjena. A navodno je Davor toliko obožava da joj savjetuje i da se oblači komotno umjesto da se sređuje i pati u štiklama.