Manekenka Angie Sanclemente Valencia vodi jedan od najvećih narkokartela na svijetu

Piše:
srijeda, 24.2.2010. 17:04
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Manekenka Angie Sanclemente Valencia vodi jedan od najvećih narkokartela na svijetu

Tekst: B.M.

LIJEPA manekenka Angie Sanclemente Valencia je optužena za vođenje jednog od najvećih narkokartela na svijetu. 30-godišnja manekenka koja je nekad radila kao model za donje rublje, za raspačavanje je koristila isključivo lijepe i atraktivne mlade djevojke, a jedna takva ju je i otkucala policiji. Za Angie je raspisana međunarodna tjeralica, a mnogi vjeruju da se skriva u Meksiku ili Argentini.

Ljepotica je u svom kartelu okupila zgodne, mlade djevojke koje su drogu iz Argentine i Kolumbije raspačavale u meksičko ljetovalište Cancun, a otamo se droga prenosila u europske zemlje. Njezina taktika bila je jasna, uposliti "prekrasne anđelice" koje nikome neće biti sumnjive. Na pokretanje vlastitog biznisa odlučila se nakon što je prekinula vezu s meksičkim kraljem narkotika, poznatim pod nadimkom Čudovište.

U vezi s njim Angie je stekla puno iskustva te pokrenula kokainski biznis. Djevojkama je plaćala preko 25 tisuća kuna za prenošenje pošiljki, a one su svaki dan prenosile kokain najveće kvalitete. Kriterij pri odabiru djevojaka koje prenose bijeli prah bila je ljepota. Pretpostavlja se da je Valencia sve djevojke nalazila na izborima ljepote. Istražitelji je pokušavaju locirati otkad je u prosincu uhićena jedna od njezinih djevojaka. 21-godišnja djevojka bila je uplašena te otkucala svoju šeficu. Pretpostavlja se da je lijepa dilerica sada u Argentini.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije