Manekenke uzvraćaju udarac: Simona ima ozbiljnih problema s alkoholom!

Piše:
petak, 29.8.2008. 19:34
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Manekenke uzvraćaju udarac: Simona ima ozbiljnih problema s alkoholom!

PROMETNA nesreća u kojoj je Simona Gotovac uništila Mercedes i desetak metara vodičke rive bacila je novo svjetlo na obožavani (?) bračni par Gotovac, a kuloarima su počele kružiti priče koje brižnu suprugu prikazuju kao ovisnicu o alkoholu. Od nekoliko manekenki čuli smo, naime, kako Simona često voli "zaviriti u čašicu" te kako se upravo u tome krije problem njezinog turbulentnog i medijski iznimno praćenog braka. Djevojke koje su s nama podijelile ovu navodnu "mračnu stranu Simone Gotovac" žele ostati anonimne, ali decidirano tvrde: "Simona ne može ni na pistu a da nije mrtva pijana!".

> Pijane sise: Simona s 1,5 promila uništila auto i drvored u Vodicama

Simona je prije dvije večeri u Vodicama pala na alkotestu, a to joj, prema riječima nekih njezinih kolegica, nije prvi put da izaziva probleme pod utjecajem alkohola. Za komentar smo zvali i Simonu, ali nam je rečeno kako je "preumorna od davanja izjava", te da će "njezin mobitel biti isključen do daljnjega". Njezine kolegice koje su nam počele priču o alkoholizmu još su se prije mjesec dana osjetile prozvanima kad je Simona izjavila da "među manekenkama ima i prostitutki", a upravo ta je priča plavokosu manekenku dovela u središte interesa, iz kojeg uporno ne izlazi.

Centar za socijalnu skrb marljivo prati popularnu obitelj

Dok se mlade manekenke bave prepričavanjem njezinih "pijanih epizoda", zagrebački Centar za socijalnu skrb u dogovoru s Uredom pravobraniteljice za djecu procjenjuje treba li njihova dvogodišnja kći Gabrijel(ic)a ostati pod njihovim skrbništvom. "Postupak nad obitelji Gotovac još je u tijeku. Pravobraniteljica za djecu dobila je naš izvještaj. Je li Simonino razbijanje automobila otegotna okolnost, odlučit će psiholozi i naš stručni tim", rekla je medijima Marija Pavić, ravnateljica Centra za socijalnu skrb koji nadzire Gotovčeve.

M.A.
Foto: Index