Maradona: Boravak u klinici u Argentini bio je noćna mora

Piše:
četvrtak, 23.9.2004. 09:49
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Maradona: Boravak u klinici u Argentini bio je noćna mora NAJBOLJI nogometaš Svjetskog prvenstva 1986. Diego Maradona u intervjuu za magazin Gente opisao je svoje liječenje u privatnoj psihijatrijskoj klinici blizu Buenos Airesa kao noćnu moru.

"Vrijeme koje sam proveo u klinici Del Parque za mene je predstavljalo noćnu moru. Čak su se i liječnici prema meni odnosili kao prema luđaku", kazao je Maradona, dodajući kako je običavao pojačati ton na televizoru kako ne bi čuo viku ostalih pacijenata.

Jednom prilikom, kad je odbio lijek, liječnici su mu vezali ruke i noge kako bi mu mogli dati injekciju.

"Oni koji kažu da je lako pobijediti ovisnost o drogama lažu. To je borba koja traje iz dan u dan. Želim se izliječiti i nadam se da ću ovdje na Kubi to uspjeti. Mislim da to mogu uz pomoć svojih kćeri. Uostalom, ovdje sam svojom voljom", rekao je Maradona.

Također, odbacio je medijske napise o tome kako se namjerava ponovno oženiti, odnosno da na Kubi ima djevojku koja bi uskoro trebala roditi.

Maradona je ovog tjedna stigao na Kubu kako bi nastavio liječenje od ovisnosti o drogama. Bit će smješten u Centru za mentalno zdravlje blizu Havane.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije