Mariah Carey svojom debljinom potaknula glasine o trudnoći

Piše:
utorak, 6.10.2009. 15:19
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Mariah Carey svojom debljinom potaknula glasine o trudnoći

Tekst: B.M.
Foto JLP


OVOG vikenda Mariah Carey je bila u New Yorku te je tamo promovirala svoj posljednji film "Precious". I tamo su sve oči bile uprte upravo u nju. Slatka Mariah je sve očito "pojela sve kolačiće" jer je sve deblja i deblja. Svojim izgledom navela je sve prisutne da počnu nagađati o trudnoći, ali ona to uporno demantira. Ukoliko nije trudna, ljepotica očito uživa u životu bez stresa, uz ljubavnu sreću, pa se to i vidi.

Nakon niza loših dana, za kojih smo mogli stalno čitati kako je Mariah doživjela živčani slom, kako je depresivna i nesretna, došlo je vrijeme za nešto bolje. Ova diva predivnog glasa se vratila, napravila novi album "Memories of an Imperfect Angel", vjenčala se sa Nickom Canonom, i počela vraćati "dugove" pjevaču Eminemu, koji ju je više puta javno prozivao te joj prijetio da će objaviti njezine obnažene fotografije.

Njezine pjesme, kao u stara vremena, opet zauzimaju vrhove top ljestvica, te čak ruši i svoje osobne rekorde. Tako u posljednje vrijeme možemo čitati o njezinim uspjesima i sreći, što na poslovnom, što na privatnom planu.