Mediji otkrili Facebook profil unuka Kim Jong-Ila pa objavili "prljave" detalje iz njegovog života

KLJUČNI PODACI
  • Unuk Kim Jong-Ila ima djevojku u Južnoj Koreji
  • Trenutačno je na studiju u Bosni i Hercegovini
Piše: T.M.
utorak, 4.10.2011. 14:58
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Mediji otkrili Facebook profil unuka Kim Jong-Ila pa objavili "prljave" detalje iz njegovog života

Foto: Facebook

JUŽNOKOREJSKI mediji u subotu su otkrili profil unuka Kim Jong-Ila te su pretražili cijeli njegov blog i foto galerije. Nakon toga stvorio se cijeli skandal iako je Kim Han Sol samo prosječni 16-godišnjak koji voli igrati igrice i komentirati tuđe slike.

Ipak, ono što je privuklo pažnju medija jest slika koju je objavio prije nego što je otišao u Bosnu i Hercegovinu na studij . Ona je bila je vrlo zanimljiva medijima jer je na njoj je pozirao s nepoznatom djevojkom.

Tamošnje novine napisale su: "Intimna fotografija koju je snimio s mladom ženom privukla je pažnju jer je Kim ispod napisao komentar: `Nedostajat ćeš mi jako puno`, a djevojka je odgovorila: `Nedostajat ćeš mi jako puno, medeni`". 

Također, Kim je na Facebooku objavio anketu pitajući ljude jesu li više za demokraciju ili komunizam te se sam izjasnio za demokraciju. Što ne čudi previše jer je njegov otac, Jong Nam protjeran iz Koreje zbog svojih južnjačkih stavova. Nakon objavljivanja blog, nekoliko Twitter profila te galerije skinute su s interneta.