Mentalni bolesnik pokušao zapaliti vilu Beckhamovih?

Piše:
utorak, 20.7.2004. 10:55
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Mentalni bolesnik pokušao zapaliti vilu Beckhamovih?

MUŠKARAC koji je u nedjelju navečer pokušao provaliti u kuću kapetana britanske nogometne reprezentacije i njegove supruge Victorije uhićen je.

Nakon što je uspio preskočiti zid viši od dva metra podignut oko kuće slavnog bračnog para, smještene u Hertfordshireu sjeverno od Londona, muškarca je u provali spriječilo pet tjelohranitelja. Kod njega su pronađeni benzin, metalna poluga i neindetificirana omamljujuća sredstva.

U trenutku kada se dogodio incident, 30-godišnja Viktorija je u kući koju zlobnici nazivaju "Palača Beckingham", aludirajući na rezidenciju kraljice Elizabete Buckinghamsku palaču, bila sama sa svoja dva sina Brooklynom i Romeom.

Policija je izvijestila kako je kod 38-godišnjeg muškarca pronađen materijal kojim je želio prouzročiti štetu u kući obitelji Beckham, a pretpostavlja se da je želio zapaliti "Palaču Beckingham".

Osumnjičeni je pušten nakon što je za njega plaćena jamčevina te će se 24. rujna morati javiti u lokalnu policijsku postaju. David Beckham trenutačno se nalazi na pripremama u Španjolskoj s Real Madridom.