Michael Douglas: Catherine je pukla jer je pila i skrivala osjećaje

KLJUČNI PODACI
  • Michael Douglas kod Opre je progovorio o svojoj borbi s rakom te nedavnom slomu supruge Catherine
  • Jako je ponosan što je ona zatražila pomoć zbog svojih problema
  • Smatra da je Catherine pukla jer je skrivala osjećaje i pila
Piše: B.M.
srijeda, 27.4.2011. 08:55
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Michael Douglas: Catherine je pukla jer je pila i skrivala osjećaje

Foto: JLP

MICHAEL DOUGLAS progovorio je o teškim danima kroz koje je dugo vremena prolazila njegova obitelj. Naime, prvo je on vodio tešku bitku s rakom grla, a onda je nedavno njegova supruga Catherine Zeta-Jones završila na liječenju zbog bipolarnog poremećaja. Za nedavni slom svoje supruge, Michael krivi njezine velške korijene, zbog kojih joj je bilo lakše utjehu tražiti u alkoholu, nego se suočiti sa svojim emocijama. Upravo zahvaljujući alkoholu Catherine se nosila s njegovom bolešću, a svoje probleme je odgađala za poslije.

"Kad imate rak, morate se uhvatiti u koštac s bolesti"

Zeta se nedavno slomila i prijavila na liječenje, jer je zbog bipolarnog poremećaja već duže vrijeme depresivna. O svemu je Michael progovorio u Oprah Showu. "Kad imate rak, morate se uhvatiti u koštac s time. Kažu vam da imate sedam tjedana kemoterapije, zračenja, a onda vam preostaje samo uroniti u sve to. Ja sam tip osobe koji ne voli previše pažnje i zbrke. Kada sam bolestan, samo želim krenuti u izlječenje, bez previše buke. Mislim da je Catherine pukla jednim dijelom i zbog velškog podrijetla, zbog cijelog principa nepokazivanja osjećaja", izjavio je Michael.

"Ponosan sam na Catherine"

Osim velškog podrijetla, Michael krivi i sebe. "Prošle godine mi je najstariji sin završio u zatvoru, bivša žena me tužila i dobio sam rak. U takvoj situaciji je teško supruzi reći da je deprimirana", nastavio je Douglas. Opri je povjerio da je jako ponosan na svoju Catherine jer je potražila pomoć kad je shvatila da je treba. Otkrio je i kako je Catherine trenutno puno bolje, snima film i svjesna je da je napravila pravu stvar kad se prijavila na liječenje. "Zbog bolesti sam mnogo prisniji sa svojom obitelji i prijateljima, više cijenim ljude oko sebe. Zaista su me svi dirnuli s velikom potporom koju su mi davali", zaključio je Douglas kada ga je Oprah pitala kako nakon bolesti gleda na život.