Michael Douglas: Matt Damon mi je novi ljubavnik

Piše:
petak, 12.2.2010. 13:45
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Michael Douglas: Matt Damon mi je novi ljubavnik

Tekst: P.R.
Foto: JLP

MICHAEL DOUGLAS je uspio nagovoriti mlađeg kolegu Matta Damona da mu glumi ljubavnika u biografskom filmu o slavnom pijanistu Liberaceu.

Douglas će glumiti poljsko-talijanskog glazbenika u novom, još neimenovanom, filmu slavnog redatelja Stevena Soderbergha, dok će mladi Damon utjeloviti njegova gay ljubavnika Scotta Thorsona, piše StarPuls.
 
"Pokušat ću se opustiti i unijeti u lik kako moja interpretacija velikog umjetnika ne bi ispala smiješna ili karikaturalna", rekao je Douglas. "Matt Damon će glumiti mojeg mladog ljubavnika. Neka ga bog blagoslovi što je bio spreman prihvatiti novi izazov", dodao je slavni glumac.
 
Wladziu Valentino Liberace, bio je velika zvijezda pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća. Ovaj pijanistički kralj rođen je 1919. u Americi, a poznat je bio po svojim svjetlucavim i šljokičastim kostimima. Cijelog je života uporno negirao tvrdnje kako je homoseksualac, a do smrti od AIDS-a, 1987. godine čak je uspješno tužio i neke britanske tabloide koji su pisali da je gay.