Michael Douglas nije želio vjenčanje u stilu Davida Beckhama

Piše:
srijeda, 12.2.2003. 12:19
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Michael Douglas nije želio vjenčanje u stilu Davida Beckhama MICHAEL DOUGLAS i Catherine Zeta-Jones nisu željeli da im vjenčanje u javnosti izgleda poput nogometno-pjevačke blještave svetkovine Davida Backhama i supruge Victorije već kao obiteljska proslava, rečeno je u utorak na sudu u Londonu.

Hollywodski bračni par tuži časopis Hello! za štetu nanijetu objavljivanjem neautoriziranih fotografija s njihova vjenčanja u New Yorku.

Te su fotografije objavljene tri dana prije nego što se suparnički časopis OK! pojavio na kioscima sa službenim snimcima vjenčanja.

OK! je za eksluzivno pravo fotografiranja vjenčanja platio milijun funti. Bivši urednik toga časopisa Michael Townsend izjavio je na londonskom sudu da mu je tijekom pregovora agent Michaela Douglasa rekao da fotoreportaža u javnosti nikako ne smije stvoriti dojam da je vjenčanje nalikovalo na blještavilo Beckhamovih.

Douglas je inzistirao da je to obiteljski događaj i da tako mora biti prikazan u medijima, kazao je Townsend.

Douglas i Zeta-Jones od časopisa Hello! traže pola milijuna funti odštete za kršenje privatnosti, gubitak prihoda, stres i pretrpljenu štetu u karijeri.