Michaela Jacksona brat nagovara na prelazak na Islam

Piše:
ponedjeljak, 29.1.2007. 21:23
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Michaela Jacksona brat nagovara na prelazak na Islam

"Osjećam da Michael treba postati musliman, jer bi to bila sjajna zaštita od svega onoga za što ga lažno optužuju." - rekao je za Reuters Jermaine, koji trenutno živi u Bahrainu.

"Tamo je snaga i zaštita." - dodao je bivši član Jackson´s Five, napominjući kako je upravo on razlog zašto Michael razmišlja o tome da promjeni vjeru.

"Ja sam razlog zašto je Michael došao u Bahrain, želio sam ga maknuti iz Amerike. Ovo je spokojno i tiho mjesto gdje se ljudi mole pet puta dnevno, a to je prekrasno." - rekao je Jermaine.

Tako će izgleda Michael nastaviti američki trend promjene vjere. Bio to Islam, Scijentologija ili Kabala, tako je svejedno, glavno da je riječ o trendovskoj potrebi slavnih da "pronađu sebe".

No, Jacksonov možebitni prelazak na Islam nije jedini razlog zašto se ovaj pjevač ponovno našao u središtu medijskih zbivanja. Američki mediji, naime, izvještavaju da je kralj popa u tolikim dugovima da će tijekom posjeta Japanu u veljači svojim obožavateljima naplaćivati 1.700 funti za 30 sekundi razgovora sa njim.

I.M.