Milijun polugolih ravera na razuzdanom partyu

Piše:
ponedjeljak, 9.8.2004. 18:29
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Milijun polugolih ravera na razuzdanom partyu

GOTOVO milijun poklonika elektronske glazbe protekle je subote preplavilo Zurich, a novinske agencije ocjenjuju ovogodišnji Street Parade najrazuzdanijim partyem održanim ove godine.

Stotine tisuća oskudno odjevenih djevojaka i mladića prodefiliralo je Zurichom praćeni pulsirajućim zvukovima techna, pri čemu su otvoreno konzumirane droge poput marihuane, esctasya i kokaina.

Kamere brojnih fotoreportera koji su pratili Street Parade 2004. zabilježile su više slučajeva vođenja ljubavi na ulici, a lezbijski odnosno homoseksualni poljupci nisu bili rijetkost.

Ove je godine po prvi put na Street Paradeu dozvoljeno i prodavanje alkohola, unatoč opasnosti od dehidracije uzrokovane kombinacijom alkohola i droga poput ecstasya.

Budući da ove godine čuveni berlinski Love Parade nije organiziran, švicarski Street Parade u subotu je i službeno preuzeo titulu najmasovnijeg i najrazuzdanijeg techno partya na svijetu.

Nadamo se da će vam ovih nekoliko priloženih fotografija barem donekle dočarati naelektriziranu atmosferu koja je proteklu subotu vladala Zurichom.