Mladi supružnici iz Zagreba postali milijunaši: "Prvo sam ženi rekao da smo dobili 2.000 kuna"

KLJUČNI PODACI
  • "Nismo mogli doći do riječi kad smo shvatili da smo osvojili 2.591.727,67 kuna"
  • Da su pogodili i točno slovo "B", dobili bi znatno više - vrtoglavih 24 milijuna kuna
Piše: I.M.
četvrtak, 7.4.2011. 13:56
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Mladi supružnici iz Zagreba postali milijunaši: "Prvo sam ženi rekao da smo dobili 2.000 kuna"

Foto: Ilustracija

JACKPOT od više od dva i pol milijuna kuna Lota 7/39 na uložene 24 kune dobio je mladi bračni par iz okolice Zagreba nakon samo nekoliko tjedana igranja lota putem interneta. "Prvo sam ženi rekao da smo dobili dvije tisuće kuna i nastalo je opće veselje. Kad je ona pogledala posumnjala je na milijunski iznos. Nismo mogli doći do riječi kad smo shvatili da smo osvojili 2.591.727,67 kuna", kazao je presretni igrač iz okolice Zagreba nakon podizanja ovog sjajnog dobitka.

Da su pogodili i točno slovo "B", dobili bi znatno više - vrtoglavih 24 milijuna kuna. Ne žale, kažu, zbog toga, a navode i kako, dok loto nije bilo moguće igrati putem interneta, nisu redovito uplaćivali listiće. Povremeno odigravaju Loto 6/45 i TV Bingo 15 od 90, te uplate kladionički listić, ali vjerni su igrači i ljubitelji popularne "sedmice". Uglavnom odigravaju iste brojeve eliminirajući one koji su im donijeli "sitnije" dobitke, a ovo im je prvi veliki osvojeni dobitak.

Svoj listić mladi par je odigrao 26. ožujka u 16.20 sati, a za ulog od 24 kune odigrali su sistem od osam brojeva bez dodatne igre Joker te izabrali slovo "A" za Super 7. Odigravši sistemski listić, uz "sedmicu" par je osvojio i sedam "šestica" koje su iznosile 9.381,51 kuna pa se njihov dobitak uvećava za dodatnih 56.289,06 kuna. "Vjerujem i da ovo neće biti zadnji put, imam osjećaj da nas čeka još jedan veliki dobitak. Isti osjećaj imao sam i prije ovog Jackpota", kaže "vidoviti" sretnik koji dobitak planira oročiti.