Motovun Film Festival na ovogodišnjem Vip INmusicu

Motovun Film Festival na ovogodišnjem Vip INmusicu

NA PROJEKCIJSKIM platnima ovogodišnjeg Vip INmusic festivala posjetitelji će moći pogledati projekcije ekipe jednog od najpopularnijih hrvatskih filmskih festivala - Motovun Film Festivala. Drago nam je objaviti suradnju dvaju popularnih festivala - filmskog i glazbenog koji će na ovaj način povezati dvije umjetnosti - glazbu i film.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
MFF ove godine obilježava jubilarno izdanje, svoju desetu godišnjicu postojanja. Od 28. srpnja do 1. kolovoza Motovun Film Festival predstavlja vrhunski filmski program i brojna popratna događanja - oko stotinu filmova koji će se prikazati na poznatom istarskom brežuljku. U glavnom programu naći će se najzanimljiviji naslovi svjetske recentne produkcije, s posebnim naglaskom na filmove koji se ne mogu pogledati u redovnoj kino-distribuciji. Motovunskoj publici se i ove godine omogućuje susret s najuspjelijim filmovima iz manje poznatih kinematografija i nezavisnih, ne-hollywoodskih produkcija.

Vip INmusic festival, po formatu i opsegu najveći i najkvalitetniji glazbeni festival u Hrvatskoj, održat će se 3. i 4. lipnja na Otoku hrvatske mladeži zagrebačkog jezera Jarun. Svoj nastup potvrdile su mnoge istaknute zvijezde iz svijeta glazbe, a nastupiti će ukupno trideset stranih i domaćih izvođača. U prošle dvije godine održavanja festivala nastupili su, između ostalih, grupe Franz Ferdinand, Morrisey, Iggy & The Stooges, Sonic Youth, Happy Mondays, New York Dolls i mnogi drugi. I ove godine program će se održavati na četiri live pozornice - Vip Stageu, Nokia Stageu, Tuborg Green Stageu i Radio 101 Stageu - a festivalski program će trajati do ranih jutarnjih sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara