Najpoznatija mafijaška obitelj u reality showu

Najpoznatija mafijaška obitelj u reality showu

OBITELJ najpoznatijeg mafijaša od vremena Al Caponea, "kralja New Yorka" Johna Gottija, tema je novog reality showa, koji prati život živopisne Gottijeve kćeri Victorie i njezinih sinova.

Victoria Gotti članica je njujorške društvene elite, za što, osim činjenici da je kćer jednog od najpoznatijih mafijaša u povijesti SAD-a, može zahvaliti i svojim dugogodišnjim humanitarnim i spisateljskim aktivnostima.

Kćer Johna Gottija trenutno radi kao showbiz dopisnica New Yorka Posta, jednog od najpoznatijih američkih tabloida. Njezina poznanstva s mnogim slavnim osobama daju joj pristup vrućim informacijama, koje potom plasira u novine.

No, u reality show TV kuće A&E nazvanom "Growing up Gotti" neće biti riječ o mafiji i životu slavnih osoba, nego samo i isključivo životu Victorije i njezina tri sina, Franka (14), Johna (17) i Carminea (18).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sama Victoria tvrdi da je u cijeli projekt ušla kako bi pokazala da je njezina obitelj sasvim normalna.

"Ne radi se tu o slavi ili novcu. Imam glavni cilj, a to je identificirati moju djecu kao ljudska bića, a ne kao buduće mafijaške prinčeve." – izjavila je Victoria Gotti u razgovoru za Newsday.

Ma koliko god da unuci Johna Gottija bili još samo obični klinci, u reality showu nerijetko na površinu izbije i njihova gottijevska narav - pa naguravanja i tuče nisu rijetkost u kući Gottijevih. No, odrješita i inteligentna Victoria brzo dovodi takve situacije pod kontrolu.

Američki showbiz mediji reality show Gottijevih već nazivaju križancem između "The Osbournes" i "Sopranosa", te tvrde kako će se bez sumnje raditi o jednom od najgledanijih emisija ovog ljeta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara