Naomi Campbell gola u novoj reklami za Ford Streetka

Piše:
srijeda, 9.7.2003. 17:34
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Naomi Campbell gola u novoj reklami za Ford Streetka

ODJEVENA samo u smokvin list, sa zmijom oko vrata, tamnoputa ljepotica Naomi Campbell pozirala u svojoj dosad najprovokativnijoj reklami - onoj za novi Fordov roadster Streetka.

"Crna pantera" u novoj reklami za Ford predstavlja Evu u biblijskom rajskom vrtu, a oko vrata pridržava zmiju. Umjesto jabuke koja je sinonim za iskušenje u Bibliji, tu je jarko crveni Fordov roadster Streetka.

To nije prvi put da se Naomi skinula do gola, prvi put to je napravila u korist kampanje protiv upotrebe krzna u modnoj industriji, koja se održala pod prikladnim sloganom "Radije gola nego u krznu".

Ipak, u stvarnom životu najveće Naomino iskušenje nisu automobili, nego - cipele.

"Opsjednuta sam cipelama. Vjerojatno bih trebala prodati dio svojih cipela i odjeće na velikoj dobrotvornoj aukciji. Ne bih prodala jedino stvari koje su ljudi poput Dolce & Gabbane izradili za mene, ali dobro je darivati one kojima treba." - izjavila je Naomi novinarima britanskog časopisa Glamour.

Ako vam je, iz bilo kakvih razloga, naslovna fotografija premalih dimenzija, slobodno kliknite ovdje za veću fotografiju.