Naomi se udaje za srpskog tajkuna?

Piše:
ponedjeljak, 3.5.2004. 08:27
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Naomi se udaje za srpskog tajkuna?

PREMA pisanju tabloida "Svet" slavna, bogata i neobuzdana svjetska manekenka u vezi je s jednim članom najbogatije srpske obitelji Karić i uskoro bi mogla postati "čokoladna snajka".

Simon de Karić nećak je bogatog Bogoljuba koji želi postati predsjednik Srbije, a svoj biznis proširio je i na Hrvatsku pa u Zagrebu gradi poslovnu zgradu, a u Istri golf terene.

Mladi milijunaš upoznao je Naomi na nekoj fešti i postali su nerazdvojni, a on joj je putem svoje američke filmske kompanije "Reality Pictures" osigurao glavnu ulogu u filmu uz poznatog Seana Penna.

Ljubavnici se, prema Svetu, spremaju u Beograd na upoznavanje s njegovom obitelji, a nakon toga će Simon budućoj supruzi prirediti glamuroznu proslavu rođendana u Monte Carlu uz prisustvo svjetskog jet seta.

Nakon što je bezuspješno pokušao osvojiti Cecu kojoj je obećavao svjetsku slavu, Simon se spetljao s tamnoputom manekenkom koju želi pretvoriti u hollywoodsku zvijezdu.

O bogatstvu obitelji Karić najbolje govori činjenica da je Bogoljub zbog takozvanog "ekstraprofita" morao "vratiti" državi čak 34 milijuna eura.