Napisala diplomski rad o svojim seksualnim avanturama tijekom studija

KLJUČNI PODACI
  • Rad pod nazivom "Obrazovanje izvan učionice: Izvrsnost u području horizontalnog studiranja" objedinjuje seksualna iskustva Karen Owen tijekom studija
Piše: T.M.
srijeda, 6.4.2011. 16:41
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Napisala diplomski rad o svojim seksualnim avanturama tijekom studija

Foto: Ilustracija

AMERIKANKA Karen Owen odlučila je napraviti kreativno-edukativni istraživački diplomski rad. Naslovila ga je "Obrazovanje izvan učionice: Izvrsnost u području horizontalnog studiranja". Napravila je analizu muškaraca s kojima je spavala tijekom studija, a bodove je davala na temelju izdržljivosti, veličine penisa, kreativnosti u krevetu, privlačnosti, zabavnosti, agresivnosti te stupnju zabave, a dodatne bodove zaradili su oni sa slatkim naglaskom. Bodove je oduzimala za drskost i kanadsko državljanstvo.

Karen voli tulumariti, a vrijeme tijekom studiranja najviše je trošila na to. Poklonica seksa na jednu noć spavala je s dečkima na raznim mjestima, uključujući i sveučilišnu knjižnicu. Najviše joj se sviđaju sportaši, a to je sve obrazložila na 42 stranice rada popraćene fotografijama 13 frajera koje je posebno izdvojila za to "istraživanje". Ipak, njen rad procurio je na internetu, a do sad ga je već pročitalo desetke tisuća ljudi, a spomenuta je i na nacionalnim vijestima.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije