Navodna Beckhamova ljubavnica tvrdi da nije bila jedina

Piše:
srijeda, 7.4.2004. 09:32
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Navodna Beckhamova ljubavnica tvrdi da nije bila jedina

KAKO je sama Rebecca Loos još uvijek nedostupna tabloidima oni se služe njenim "tajanstvenim prijateljima" koji im prenose njene navodne izjave.

Jedan takav novi izvor tvrdi da je bivša Davidova osobna tajnica i navodna ljubavnica izjavila kako će se napokon oglasiti u javnosti i priznati kako je spavala s njim iako ga nikada nije voljela. To je bila samo "dobra zabava" i ona nikada nije namjeravala postati nova gospođa Beckham.

Victoriji to neće olakšati muke, a Rebeccu je već nazvala lažljivom kravom kojoj ne treba ništa vjerovati.

Seksi tajnica mnogih poznatih sportaša ipak tvrdi da je svoju ljubavnu aferu s bogatim nogometašem odlučila otkriti tek kada je saznala da mu nije bila jedina ljubavnica.

Sada je dodala ulje na vatru izjavom kako je David pored nje imao seksi kontakte putem mobitela s drugim ljepoticama u Madridu s kojima je izmjenjivao prilično vulgarne poruke o seksanju.

Beckham ima nekoliko mobitela, pa tabloidi pretpostavljaju da mu je jedan od njih služio za vezu sa odsutnom suprugom,a ostali za dogovore s navodnim ljubavnicama.

Nakon što se otkrilo da je Rebecca spavala i s nekoliko vrhunskih tenisača, reporteri tabloida posjetili su bivšeg pobjednika Wimbledona Pata Casha koji im je iskreno rekao da je možda imao kratak seksi susret s njom,ali se toga ne sjeća.

U vrijeme najveće slave rastao se od supruge i spavao s brojnim obožavateljicama pa sve ne može ni zapamtiti.

Na engleskim kladionicama naivcima se nude i sve neobičnije oklade u vezi Beckhamove afere pa se za jednu uloženu funtu može dobiti 80 ako David ikada objavi zaruke s Rebeccom, a čak 500 ako njegova navodna ljubavnica i zakonita supruga jednom snime zajedno neku pjesmu.