Navodna ljubavnica Ashleya Colea: Preklinjao me da dođem u hotel na seks

Piše:
utorak, 16.2.2010. 11:59
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Navodna ljubavnica Ashleya Colea: Preklinjao me da dođem u hotel na seks

Tekst: N.Š.
Foto: JLP

JEDNA od žena kojima je Ashley Cole slao intimne SMS poruke tvrdi da je slavni nogometaš spavao s njom i to u sobi koja je bila odmah do one gdje je spavao još jedan "slavni preljubnik" John Terry.

"Ashley me preklinjao da dođem u hotel na seks, ali dolazak u sobu bio je isplaniran poput vojne operacije", rekla je 30-godišnja tajnica koja je jučer u britanskim medijima izjavila da joj je nogometaš slao lascivne poruke mobitelom. "Bio je prestravljen mogućnošću da bi ga njegova žena i klub Chelsea mogli uloviti, ali nije mogao prestati s ludim, riskantnim potezima. To je vjerojatno za njega bilo uzbuđenje", rekla je Coleova ljubavnica. Ispričala je britanskom The Sunu kako ju je jednom prilikom klupski dužnosnik odveo do Ashleyjeve sobe u hotelu gdje je on uključio TV kako ih John Terry u susjednoj sobi ne bi mogao čuti. "Morala sam prošvercati bocu crnog vina za nas, jer on nije smio piti prije utakmica", kaže 30-godišnjakinja.

"Prvo sam na njemu primijetila kako je malen"

Cole je navodno nabavio tajničin broj telefona preko prijatelja koji ju je upoznao na jednoj od internetskih, društvenih mreža. Razmijenili su nekoliko poruka i dogovorili susret. "Uvijek mi se sviđao Ashley Cole, ali nisam vjerovala da je zaista on osoba s kojom ću provesti noć. Mislila sam da će to biti klinac iz juniorske momčadi koji me zeznuo koristeći njegov mobitel", priča ona. Kad je stigla pred hotel u kojemu je momčad bila smještena, Cole joj je isprva želio baciti ključ sobe u grmlje, ali na kraju su se dogovorili da joj ga ostavi na recepciji u kuverti. "Prvo što sam kod njega primijetila je kako je malen, nekoliko centimetara niži od mene i gotovo sitan. Uopće nije bio samopouzdan i umišljen kako sam ga zamišljala", rekla je tajnica.

 "Mogu li dobiti još jednu sliku tvojih sisa"

Ljubavnici su pogledali dva znanstveno-fantastična filma prije nego su spavali skupa. "Mislila sam da će me ovaj istrenirani sportaš s reputacijom zavodnika bacati svud po krevetu. Ali bilo je potpuno suprotno", tvrdi 30-godišnjakinja. Pomislila je da ga nakon toga više neće čuti, ali nogometaš joj se nastavio javljati i tražiti je da mu šalje svoje gole slike. "Mogu li dobiti još jednu sliku tvojih sisa", glasila je jedna od poruka koje je Ashley Cole slao tajnici. Nakon toga su dogovorili drugi susret u hotelu. "Primijetila sam da je TV bio jako pojačan. Kad smo legli na krevet, još ga je pojačao", priča tajnica. "Niti jednom nije spomenuo ime svoje žene. Novine su tada pisale da on i Cheryl planiraju zasnovati obitelj, ali on je bio neodlučan. Rekao je da djeca mogu prilično promijeniti nečiji život", kaže 30-godišnjakinja. Nakon tog susreta su razmijenili još nekoliko poruka i zatim se slavni nogometaš jednostavno prestao javljati.