Nevena Rendeli: Nisam šopingholičarka, mogla bih bez svih tih krpica

KLJUČNI PODACI
  • Nevena Rendeli večeras će na FHR-u nositi reviju sa svojom majkom
  • Sinoć ju je najviše zanimao Robert Sever
Piše: B.M.
subota, 1.10.2011. 11:45
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Nevena Rendeli: Nisam šopingholičarka, mogla bih bez svih tih krpica

Foto: Borna Čavrag/Index

LIJEPA voditeljica i spisateljica Nevena Rendeli sinoć je gledala revije na drugoj večeri Fashion.hr-a. Velika ljubiteljica mode i modnih događanja otkrila nam je kakve su njezine navike što se mode i kupovanja tiče. "Nosim s mamom Martinu Felju, prvi put u životu na pisti. Vidjet ćemo kako će izgledati to sve, ne obećavam ništa", ispričala je Nevena o svojim prvim manekenskim koracima.

"Došla sam vidjeti Aleksandru Dojčinović, Roberta Severa, oni me najviše zanimaju, ali nemam ništa protiv toga da vidim i što se ostalo nudi. Šopingholičarka nisam, to "holičarka" vuče neku ovisnost za sobom, a ja to nisam jer bez svega toga bi mogla u životu. Naravno da ponekad volim potrošiti na poneke krpice, ali onda kad imam. Kad nemam, ne trošim", istaknula je Rendeli, koju često prozivaju jednom od domaćih modnih ikona.

"Posla imam i previše, ako mene pitate. Ono što me veseli je da se moja knjige odlično prodaje, idemo sad u Beograd na sajam knjiga i jako me to veseli. To je jednostavno bio nastavak moje turističke priče. Činilo mi se zgodno sakupiti sva ta iskustva i ponuditi ljudima sva ta iskustva, sve što sam naučila i vidjela. Ispalo je jako dobro", komentirala je simpatična Nevena uspjeh svoje knjige.

Svakom bi, kaže, tko dođe u Hrvatsku, preporučila da posjeti regije ovisno o godišnjem dobu u kojem se nalazimo. "Ima uistinu puno izbora. U proljeće bi išla u Istru ili Mali Lošinj, ljeto na jugu Dalmacije, u jesen u Slavoniju, Ilok na berbu grožđa, a zimu bi provela u Gorskom kotaru i Lici, u onim drvenim kućicama u kojima je stvarno lijepo", zaključila je Rendeli.