Nicole Richie se udaje

Piše:
utorak, 16.2.2010. 11:15
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Nicole Richie se udaje

Tekst: I.M.
Foto: JLP

NICOLE RICHIE se konačno zaručila za svog dečka Joela Maddena, s kojim ima dvoje djece, te će uskoro stati pred oltar. Informaciju o zarukama Richie je obznanila gostujući u showu Davida Lettermana. 28-godišnja Richie i 30-godišnji Madden vezu su započeli u prosincu 2006. godine, a u međuvremenu su dobili dvogodišnju Harlow i petomjesečnog Sparrowa.

"Da, zaručen sam. I jako sam sretan", napisao je Joel na Twitteru, a Us Weekly piše kako je oduševljena Nicole već počela s pripremama za vjenčanje koje bi se trebalo održati tijekom ljeta.

"Uozbiljila se do neprepoznatljivosti"

Nakon što se prestala družiti sa najpoznatijom američkom neradnicom i posvudušom Paris Hilton, Nicole Richie se "uozbiljila do neprepoznatljivosti". Nekad poznata po razuzdanom partijanju s bogatom nasljednicom, 28-godišnja Richie se posvetila majčinstvu.

Njeno se ime nekad vezivalo uz pojmove anoreksije i bulimije. 2006. godine je toliko smršavjela da je nosila "nultu veličinu", ali se dramatično transformirala nakon što je u siječnju 2008. godine na svijet donijela kćer Harlow Winter. Prije nekoliko mjeseci mala je Harlow dobila i društvo - brata Sparrowa.

Nicole se posvetila obiteljskom životu, a pokrenula je i uspješnu liniju nakita. Na razuzdanu prošlost više se ne osvrće: "Živim u sadašnjosti i uživam u ovim trenucima. Osvrtanje na prošlost nije nešto što činim. Sada živim svoje snove".