Nikolina Pišek: Uskrs sam provela kod kuće u krevetu, bila sam bolesna

KLJUČNI PODACI
  • Nikolina Pišek otkrila je na svom Facebooku da bi se uskoro mogla pojaviti u jednom malom filmu
  • Ipak, za Index je rekla da se sve još mora definirati
  • Uskrs je provela kod kuće jer je bila bolesna, a inače nije baš tradicionalna
Piše: B.M.
utorak, 26.4.2011. 22:46
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Nikolina Pišek: Uskrs sam provela kod kuće u krevetu, bila sam bolesna

Foto: Index

NIKOLINA PIŠEK zaista se dokazala kao svestrana žena. Osim što je sjajna u svom voditeljskom poslu, pokazala je da ima talenta i za glumu. Kada je krenula s angažmanom u seriji "Najbolje godine", mnoge je iznenadila svojom vještinom. Stoga joj je ubrzo došla ponuda za novi glumački projekt, a sama je možebitni film najavila na svom Facebooku. "Za koji tjedan po prvi put u jednom malom, slatkom filmu. Mali film za veliko platno", napisala je Nikolina nedavno.

"Sve se još mora definirati"

Ipak, za Index je otkrila da je sve još u povojima te još ništa konkretno o projektu ne smije govoriti. "Moraju se neke stvari u produkciji definirati i dogovoriti pa ćemo predstaviti projekt kada sve bude gotovo", rekla nam je Pišek.

"Blagdane sam provela doma, bila sam bolesna"

Moguće je i da će se pojaviti u novim epizodama serije "Najbolje godine", ukoliko se bude snimala treća sezona. Ipak, kaže Nikolina, ništa još nije sigurno, no moguće je da ćemo je i dalje gledati na malim ekranima. Uskrs, kaže, nije previše slavila jer je bila bolesna te nigdje nije mogla otići za blagdane. "Bolesna sam bila, pa sam blagdane provela doma, u krevetu. Inače, nisam nešto tradicionalna", zaključila je Nikolina kad smo je upitali kako je provela blagdane te poštuje li tradiciju i običaje.