Nina Morić u Zagrebu uživa s osam godina mlađim dečkom Martinom

Piše:
petak, 23.10.2009. 20:56
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Nina Morić u Zagrebu uživa s osam godina mlađim dečkom Martinom

Tekst: I.M.L.
Foto: Index, Beatrice Models, Novella 2000

IAKO su je posljednjih mjeseci povezivali s glazbenim i filmskim producentom Tommasom Marazzom, manekenima Michaelom i Yamalom te poduzetnicima Massimom Baltimoreom i Niccolom Oddijem, Nina Morić je u Zagreb dovela novog dečka Martina Evansa. Kanadski maneken i hokejaš Martin je od Nine mlađi osam godina, upoznali su se prije 20-ak dana na večeri kod Roberta Cavallija, a Nina već razmišlja o vjenčanju, o čemu navelike šuškaju talijanski mediji.

Nina i Martin su u Zagreb sletjeli u tri sata u noći, odsjeli su u hotelu Sheraton, a na večeru su otišli kod Ninine tete, potvrdila nam je Snježana Mehun na čiji je poziv Morić i došla u Zagreb, kako bi bila domaćica u njezinom klubu Posh i izvela show s plesačima kazališta Komedija. Ninina majka je u Milanu gdje čuva Carlosa Mariju, sina kojega manekenka ima s bivšim suprugom Fabrizijom Coronom. Morić je nakon razvoda s Coronom bila depresivna, utučena i sklona samoubojstvu, ali sada je čvrsto odlučila dokazati kako su ti dani iza nje.

"Posebno mi je zanimljivo to što je Martin od Nine mlađi osam godina, kao i moj zaručnik Mihael od mene", rekla je Snježana. Dodala je i kako su dva manekena u istoj milanskoj modnoj agenciji, ali do sada se nisu poznavali jer Martin tek gradi karijeru, dok je Mihael prestao sa snimanjima u Italiji. Poduzetnica Mehun tvrdi kako će Nina u njezinom baru nastupiti kao prijateljica i da za to ni novčića neće dobit.