Nives Celzijus: Platili smo dug državi!

Piše:
četvrtak, 30.10.2008. 19:36
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Nives Celzijus: Platili smo dug državi!

"PLAĆENO je, plaćeno. Dušebrižnici mogu mirno spavati", rekla je Nives Celzijus i tako otkrila da je obitelj Drpić ipak uspjela skupiti gotovo 800 tisuća kuna i tako podmirila dug državi. Naime dinamovac Dino Drpić, otkrio je ekskluzivno Index, "zaboravio" je platiti oko 760 tisuća kuna poreza, na što su mu se natovarile i razmjerno male kamate od oko 15 tisuća kuna, iz čega proizlazi da ga je država gonila zbog ukupno 774.219 kuna neplaćenog poreza na dobit, PDV-a i drugog stupa mirovinskog osiguranja. Prema rješenju o ovrsi, Porezna uprava je trebala sjesti na Drpićeve račune u banci.

Samo dva dana poslije Indexove objave Drpićeva duga, nogometaš je priveden u policijsku stanicu nakon što je vrijeđao policajce kad su ga zaustavili u zagrebačkoj četvrti Šestine zbog razgovora na mobitel i prebrze vožnje. Nives je potom izjavljivala da Dino čak razmišlja o tužbi protiv policajca koji ga je priveo. Sljedeći događaji u obitelji bili su vezani uz Nives. Snimila je erotski glazbeni spot s trojicom razgolićenih manekena, a sutradan zahtijevala da se na sudskom ročištu s ocem Anejem Samom ne puštaju novinari zbog "ugleda njezine obitelji i njezine dvoje djece".

Dva tjedna otkako je Index objavio dugove Dine Drpića, starleta, kojoj medijski cirkus itekako odgovara jer sprema povratak na glazbenu scenu, objavila je da su i posljednje nedaće riješene. Tako da bezbrižno nastavlja spremati svoj novi glazbeni album. Do sljedećeg skandala.

T.T.
Foto: Index