Nova udavača među manekenkama: Kate Moss napokon rekla "da"

Piše:
srijeda, 26.3.2008. 12:20
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Nova udavača među manekenkama: Kate Moss napokon rekla "da"

BRITANSKA modna ikona odlučila je, prema pisanju britanskih medija, konačno stati pred oltar - nakon što ju je prosio nekoliko mjeseci, a ona ga uporno odbijala, rocker Jamie Hince napokon je dočekao "Da!" iz ustiju svoje djevojke, a Kate se brzo pohvalila prijateljima, poslavši kratku SMS poruku: "Udajem se!". Jamie i Kate još nisu ugovorili datum, a navodno će napraviti veliki tulum na kojem će, među ostalima, plesati i Kelly Osbourne, Amy Winehouse i ostatak slavne londonske ekipe.

Kate Moss i Jamie Hince nakratko su pobjegli u Amsterdam, no agilni paparazzi i tamo ih prate na svakom koraku. Da će se uskoro vjenčati, Kate je prvo "povjerila" djevojci koju je srela na izlasku iz jednog noćnog kluba, a zatim je prijateljima poslala SMS poruke. Prije nekoliko mjeseci stvari su bile drugačije - Kate je navodno razmišljala o tome da napusti gitarista grupe The Kills, prijateljima je govorila da je dosadan, a potajno je odlazila u zatvor kako bi vidjela bivšeg dečka Petea Dohertyja.

Dolazi "cijeli London"

Oduševljena zbog skorašnjeg vjenčanja, Kate je o planovima otvoreno pričala s jednim nizozemskim modnim novinarom, koji će uskoro objaviti "ekskluzivnu priču" s detaljima spektakularne svadbe. Kate, naime, ne pomišlja na skromno vjenčanje - u svom najsretnijem danu želi vidjeti sve prijatelje i članove obitelji, baš kao i slavne partijanere zbog kojih će njezino vjenčanje vjerojatno postati pravi "paparazzi projekt".

D.K.