Novi film s Denzelom Washingtonom "Man on fire" najgledaniji u SAD-u proteklog vikenda

Piše:
ponedjeljak, 26.4.2004. 15:49
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Novi film s Denzelom Washingtonom "Man on fire" najgledaniji u SAD-u proteklog vikenda TRILER "Man on Fire", s Denzelom Washingtonom i Christopherom Walkenom u glavnim ulogama, bio je najgledaniji film u SAD-u i Kanadi proteklog vikenda, prema podacima specijalizirane tvrtke Exhibitor Relations Co. od ponedjeljka.

Film je zaradio 23 milijuna dolara od ulaznica, nešto više od romantične komedije "13 Going on 30" (22 milijuna dolara), u kojoj glumi zvijezda "Aliasa" Jennifer Garner.

"Kill Bill Vol. 2", filmski nastavak Quentina Tarantina o ubojici (Uma Thurman) u potrazi za osvetom, pao je s prvog na treće mjesto s 10,4 milijuna dolara zarade.

Washington, dobitnik Oscara 2002. godine za ulogu pokvarenog policajca u "Danu obuke", glumi vladina operativca u Mexico Cityju koji pristaje na posao zaštite djeteta čijim roditeljima prijete otmičari. Kad je dijete oteto ne preza ni pred čim da ga zaštiti.

"The Punisher", još jedan film o osveti, o agentu FBI-ja čija je obitelj ubijena, pao je na četvrto mjesto s drugog i zaradio 6,1 milijun dolara. "Home on the Range" zadržao je peto mjesto s 3,47 milijuna dolara prihoda u četvrtom tjednu prikazivanja.

Animirani film u kojem glasove posuđuju Judy Dench, Cuba Gooding Jr. i Randy Quaid, priča je o kravama koje nastoje spasiti farmu od ovrhe. Film će biti sinkroniziran na hrvatski, a prikazat će ga krajem lipnja pod naslovom "Pobuna na farmi" hrvatski distributer Continental film.

Gibsonova "Pasija" ispala je iz prvih deset filmova prvi put u devet tjedana, zaradivši 2,12 milijuna dolara. Drama o Isusu Kristu dosad je ostvarila prihod od 364,3 milijuna dolara.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije