Novopečena plavuša Ella Dvornik priprema vlastitu showbiz emisiju

Novopečena plavuša Ella Dvornik priprema vlastitu showbiz emisiju

GOSPOĐICA koja voli biti viđena posvuda, Ella Dvornik, nedavno je promijenila boju kose (te se baš poput svoje prijateljice Gale Svilan ofarbala u plavo) a uskoro bi mogla promijeniti i posao. Naime, iako Ella trenutno radi kao fotografkinja za jedan internetski portal, koji joj dobro dođe kao izgovor za revno pohađanje svih društvenih događaja - kad već ne pohađa školu, kći pjevača Dine Dvornika priprema novi projekt, vlastitu showbiz emisiju koja bi se trebala prikazivati na lokalnoj zagrebačkoj televiziji, OTV-u.

"Istina je, pripremam pilot projekt u suradnji s OTV-om. Neke stvari smo snimili, trebali bi završiti sljedeći tjedan i onda ćemo vidjeti, ako prođe - prikazivat će se", ispričala je Ella, međutim bez previše entuzijazma u glasu. Ella je otkrila da na njezinom novom showbiz projektu neće raditi nitko od poznatih televizijskih faca ili zvijezda s hrvatskog estradnog neba.

Frizerka me natjerala da se ofarbam u plavo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U plavo sam se ofarbala jer me frizerka doslovno natjerala na to, bila je uvjerena da će mi pristajati i bila je u pravu, sviđa mi se!", komentirala je svoj prvi izlet u "svijet plavuša", opovrgavajući tvrdnje kako se u plavo ofarbala ne bi li što više sličila Gali, jer je navodno između njih dvije, uselio crv ljubomore koji se vrti oko zastupljenosti u hrvatskom medijskom prostoru.

Iako se po medijima nagađalo kako su se nerazdvojne prijateljice Ella i Gala posvađale i kako si nisu više dobre kao što su nekoć bile, to nije istina, ali Ella nije upućena u priču koja se (ponovo u medijima) već nekoliko dana razvlači o "intimnom prijateljstvu" Gale Svilan i Grge Zečića. "Ne znam ništa o tome, ništa mi nisu rekli, a ja nisam ništa primijetila, Grgu čak ni ne poznajem, ali ne vjerujem da su u vezi", Ella je kratko komentirala navodnu novu ljubavnu vezu svoje prijateljice.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara