Oćete Dopa? Evo vam ga, i to besplatno!

Piše:
petak, 12.12.2003. 21:14
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Oćete Dopa? Evo vam ga, i to besplatno!

INDEX.HR u suradnji s DOP magazinom dijeli vam pet primjeraka novog broja ovog vrlo dobrog, kako ga njegovi tvorci vole zvati, "pop&off kulturnog štiva".

DOP magazin trenutno je jedini hrvatski časopis koji prati zbivanja na svjetskoj i domaćoj glazbenoj sceni, donosi novosti, recenzije, osvrte i općenito gomilu, moramo priznati, prilično pametnih tekstova o najraznoraznijim (ne)kulturnim fenomenima u svijetu glazbe, filma i ine umjetnosti.

Uz tiskano izdanje DOP magazina tu je i odlična Internet stranica http://www.dopmagazin.com, na kojoj ćete naći nemalu količinu informacija o samom DOP-u i pripadajućoj mu glazbenoj sceni baziranoj u koprivničkom klubu Kuglana 2, kao i tekstova, recenzija, najava koncerata...

DOP magazin trenutno je u fazi samopromocije putem serije koncerata i događanja širom Hrvatske, a više informacija o tome naći ćete na gore spomenutoj stranici.

Posjetiteljima Index.hr-a koji nam pošalju imena tri osobe koje se nalaze na naslovnici novog DOP-a poslat ćemo besplatan primjerak novog broja ovog zanimljivog časopisa. Veću sliku naslovnice možete pogledati ovdje.

Odgovore šaljite na e-mail, a mi ćemo metodom slučajno odabira od svih pristiglih točnih odgovora odabrati pet sretnika koji će na kućnu adresu, koju uz ime i prezime treba navesti u mailu, dobiti besplatan primjerak novog DOP-a.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije