Od sljedeće godine MTV na hrvatskom!

Piše:
utorak, 14.12.2004. 20:25
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Od sljedeće godine MTV na hrvatskom!

2005. GODINE s emitiranjem bi trebao početi MTV Adria. Radi se o franšiznom programu najpopularnije svjetske TV kuće posvećene isključivo glazbi, a obuhvatit će područje svih republika bivše SFRJ, doznaje Večernji list.

MTV Adria bit će emitiran preko satelita, a kablovski operateri emitirat će ga na frekvenciji koju sada zauzima MTV Europe.

"S emitiranjem bismo trebali krenuti u kolovozu 2005. godine. U prvoj fazi obuhvatit ćemo Sloveniju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, a poslije će doći ostale države. Nadam se da ćemo do sredine 2006. godine obuhvatiti sva željena područja." – izjavio je za "Večernji" urednik programa MTV Adria, Terens Štader.

U programu MTV Adria naći će se 20 posto domaće glazbe koja se najčešće karakterizira riječju "urbana", a radi se o izvođačima poput Ede Maajke, Leta 3, Gibonnija, slovenske Siddharte…

MTV Adria trebala bi biti predstavljena u srijedu na press konferenciji, a imena voditelja i reportera novog znat će se nakon audicije koja će se održati u travnju ili svibnju.