Odrezao si penis jer su ga natjerali vragovi

Odrezao si penis jer su ga natjerali vragovi
NAJNOVIJI među nesretnicima koji dospijevaju na stranice novina nakon što si odsijeku penis, kune se da su ga na taj grozan čin prisilila "četiri vraga".

Kambodžanin Teang Ny (32), trenutno se oporavlja od amputacije izvršene 14. ožujka, za koju krivi četiri golema vraga u crvenim saronzima, lokalnoj nošnji.

Šef policije u Ang Soulu, 40 km od Phnom Penha, gdje se amputacija dogodila, kaže kako Teang Ny inzistira na tome da jednostavno nije imao izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Rekao nam je da je izašao na kavu a onda se vratio kući jer je zaboravio šešir. Tu je zatekao četiri krupna muškarca koji su nosili samo crvene saronge i crvene turbane", objašnjava šef policije Khin Sokaun.

Teang Ny je policiji ispričao kako su mu muškarci rekli da su oni čuvari pakla i neka si odreže penis. On se bunio i govorio da će umrijeti, a vragovi su mu ostavili izbor da to učini sam ili će oni.

Khin Sokaun kaže da im je Teang Ny tada ponudio da si u zamjenu odreže nogu, ali oni nisu bili zadovoljni. Nesretni Teang tada je zgrabio nož i odrezao penis, a zadnje čega se sjeća prije padanja u nesvijest jest da su se vragovi za njega otimali.

Teang Ny sada se oporavlja u lokalnoj bolnici i u dobrom je stanju, a što se policije tiče, oni nemaju plan krenuti u potragu za vragovima.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara