Ogorčena Madonna poručila: Nije mi žao, Guy je emocionalno retardiran!

Piše:
petak, 17.10.2008. 14:00
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Ogorčena Madonna poručila: Nije mi žao, Guy je emocionalno retardiran!

RAZVOD desetljeća nastavlja se putem medijskih natpisa. Otkada su prije nekoliko dana krenule priče o Madonninom raspadu braka s Guyom Ritchiejem, američki i britanski tabloidi pokušavaju saznati što više informacija o onome što se doista događa. Pop kraljica je, prilikom nastupa u Bostonu u sklopu svoje svjetske Sticky&Sweet turneje, na početku pjesme "Miles Away", za koju je prethodno rekla da je inspirirana Guyem, publici rekla: "Ovu pjesmu posvećujem emocionalno retardiranim osobama. Možda poznajete nekoliko ljudi koji spadaju pod tu kategoriju. Sam Bog zna da ih ja poznajem", rekla je pjevačica aludirajući na svog uskoro bivšeg supruga, a i njezina je glasnogovornica potvrdila da se ovu posveta odnosila isključivo na Guya.

Madonna i Guy više se, izgleda, ne mogu složiti oko ničega. Britanski The Sun navodi da se supružnici gotovo nikada ne viđaju, a važnije razgovore obavljaju preko osobnih asistenata, jer svaki put kada se nađu, taj susret gotovo uvijek završi paljbom i svađom biblijskih razmjera. Par se sada počeo svađati i oko odgoja djece. "Madonna želi da njezina djeca odrastaju u kozmopolitskom okružju New Yorka. Guy, s druge strane, želi da nastave živjeti i odrastati u Londonu i Wiltshire gdje bi pohađali privatnu školu", ispričao je obiteljski prijatelj britanskom tabloidu, a Madonna je preksinoćnji koncert započela pjesmom "Human Nature", u kojoj je prvi stih "I'm not sorry" (Nije mi žao). Pjevačica je započela pjevati i publici se obratila riječima "Tako je! Uopće mi nimalo nije žao!", referirajući se još jednom na prekid s Guyom.

Carlos Leon, biološki otac Madonnine 12-godišnje kćerke Lourdes, tvrdi kako on nije znao za njihov razvod te da je to doznao iz novina baš kao i ostatak svijeta. Formiraju se grupe prijatelja i zauzimaju strane. Tabloidima se javljaju raznorazni navodni prijatelji para koji iznose pojedinosti o Madonninom i Guyevom privatnom životu. Guyevi su prijatelji ispričali su kako se redatelj drži "sasvim dobro". "Razvod je svima novost, ali ne i njemu. Mislim da mu je olaknulo što je cijela priča napokon izašla na vidjelo i što se više ne mora pretvarati da je sve u redu. Na kraju je on bio taj koji je rekao: 'Dosta je! Moramo prekinuti ovu paradu!'. Neće tu biti nikakve glume i sudskih bitaka, bar ne s Guyeve strane, jer on je dobar čovjek i ima čak previše poštovanja nakon svega što se dogodilo", piše The Mirror. "Htio sam normalan odnos muža i žene, ali su uvijek pjesma i ples bili ispred običnih stvari", The Mirror prenosi Ritchiejevu izjavu prijateljima.

Madonna je, sa druge strane, znala da je njihov brak ugledao početak svoga kraja prije tri godine kada je pjevačica na svoj 47. rođendan pala s konja i imala nekoliko ozbiljnih prijeloma i fraktura. Pjevačica je neko vrijeme ležala u bolnici i trpjela nesnosne bolove, a cijeli je događaj opisala kao najbolnije iskustvo u svom životu. "Puno sam plakala, a to je većinom bilo zbog ogromne boli", rekla je Madonna u intervjuu nakon incidenta. Ono preko čega nikako nije mogla prijeći je to što je Guy bio "mrtav hladan", nije pokazao nikakav znak suosjećanja sa suprugom i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo, jer je "znao da je Madonna prejaka da bi umrla". Nakon incidenta Madonna ga je upitala "Jesi li me ikada uopće volio?", što je označilo polagani raspad njihova braka. "Od trenutka kada je Madonna pala s tog konja njihov je brak osuđen na propast", rekli su njezini prijatelji.

Z.K.
Foto Guliver/Getty Images