Opća tučnjava na vjenčanju Liz Hurley i Aruna Nayara

Piše:
subota, 10.3.2007. 13:58
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Opća tučnjava na vjenčanju Liz Hurley i Aruna Nayara 42-godišnji Nayar i 41-godišnja Hurley su se već vjenčali pred matičarem u Britaniji, ali su svoju sreću htjeli okruniti u skladu s hinduističkom tradicijom, pogotovo nakon što je Hurley prešla na hinduizam.

Međutim, proslava se pretvorila u eksploziju nasilja kada su lokalni novinari pokušali automobil s mladencima pratiti u tvrđavu Mehrangarh.

Tom prilikom je jedan od pripadnika osiguranja navodno pljusnuo novinarku. To je izazvalo bijes njenih kolega koji su šakama nasrnuli na zaštitare. Došlo je do sveopće tučnjave koja je trajala sat vremena.

Policija je nešto kasnija priopćila da usprkos svemu ni kod jednog sudionika ovog incidenta nije zabilježena ozbiljnija ozljeda.

Za svaki slučaj, na lokalni aerodrom su upućene dodatne policijske snage kako bi se izbjeglo ponavljanje nemilih scena kada Hurley i Nayar budu napuštali Jodhpur.

Vjenčanje je dobilo i političku dimenziju, s obzirom da su ga komunistički zastupnici u skupštini države Rajahstan nazvali "simbolom feudalizma".

D.A.