Osvojite albume Dine Dvornika i ulaznice za "Tribute to Dino Dvornik" koncert!

Piše:
petak, 19.2.2010. 10:09
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Osvojite albume Dine Dvornika i ulaznice za "Tribute to Dino Dvornik" koncert!

SUTRA, u subotu 20. veljače, s početkom u 21 sat, u zagrebačkom klubu Boogaloo održava se koncert "Tribute to Dino Dvornik". Na koncertu će biti izvedeni svi najveći hitovi hrvatskog kralja funka, uključujući i one sa zadnjeg albuma.

Tribute to Dino Dvornik bend je sastavljen od najboljih hrvatskih glazbenika koji su intenzivno surađivali na koncertima i studijskim projektima prerano preminulog Dine Dvornika.

Na bubnju je Damir Somen, jedan od najboljih hrvatskih bubnjara koji je svirao s Dinom u najslavnijim danima Songkillersa te je s njima snimio i kultni album "Live in Munchen", na klavijaturama Gojko Tomljenović, vrhunski klavijaturist koji je također svirao na kultnom albumu "Live in Munchen", a inače je i dugogodišnji suradnik Josipe Lisac i The Bastardza, na gitari Zoran Jager, JEX-gitarist kultne grupe Bastard Bas, te Alen Svetopetrić, jedan od naših najboljih basista i glavni član grupe Protokol, vokal je Mario Huljev, pjevač grupe Protokol.

Kao gosti na koncertu nastupit će Ivica Premelč - Saks, Željko Banić Bane - Songkillers, Nikola Marjanović i grupa Sane, Las Balkanieras kao predgrupa i Mc Coco.

Cijena karte je 45 kuna, a na dan koncerta 60 kuna. Pretprodaja: klub Boogaloo (Ulica Grada Vukovara 68), Aždaja (Gajeva 17), Dirty Old Shop (Tratinska 22), Punkt 13 (Ilica 24), Kovač (Masarykova 14).

Osvoji ulaznice i albume Dine Dvornika!

Deset najbržih čitatelja Indexa ima priliku u dobrom društvu besplatno otići na koncert. Dijelimo 10 puta po dvije ulaznice, a sve što trebate napraviti jest na index.nagrada@gmail.com poslati mail naslovljen "Tribute to Dino Dvornik" te napisati u njemu svoje ime i prezime, adresu i kontakt broj telefona.

Dijelimo i dva albuma Dine Dvornika "Pandorina kutija" pa ukoliko želite jednog od njih imati u svojoj kolekciji, na index.nagrada@gmail.com pošaljite mail naslovljen sa "Dino Dvornik - album" te navedite u njemu svoje ime i prezime, adresu i kontakt broj telefona.

Mailove možete slati do petka, 19. veljače, u 15 sati.