Osvojite novi album grupe Dalmatino

Piše:
utorak, 23.12.2003. 18:37
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Osvojite novi album grupe Dalmatino

NAKON što su svojim albumom prvijencem pokrenuli malu revoluciju dalmatinskog popa, grupa Dalmatino početkom prosinca izdaje svoj novi album “Dobro jutro”, a Index.hr vam u suradnji s Dancing Bearom poklanja dva primjerka ovog albuma.

“Dobro jutro” je album koji donosi deset hitova s bonusom od tri instrumentalne verzije pjesama, a neke su do sada već postale poznati hit singlovi radijskih postaja: “Mendula”, “Čovik i tovar” i “Jematva” (koja u svom video obliku najavljuje izlazak albuma).

Novi album je pravi nasljednik prvijenca, samo što se ovaj puta radi o još bolje i modernije produciranom albumu. Uz tekstopisca i autora glazbe Ivu Jagnjića i ostatak Dalmatina, na albumu su surađivala i eminenta imena sa domaće glazbene scene: Nikša Bratoš, Remi Kazinoti i Vedran Ostojić.

Omot albuma čine originalne slike našeg akademskog slikara Maria Tomasa, a dizajn i fotografije djelo su dvojca Farčić/Topolovec.

Debi album Dalmatina prodan je u nakladi od preko 20,000 primjeraka, osvojio je zlatnu i srebrnu ploču te Porina za najbolji debitantski album 2002. godine.

Hitovi “Ditelina s čet’ri lista”, “Cukar i sol”, “Lozje”, “Cvit od kamena” bili su na vrhovima top lista, a “Ditelina” je postala zaštitni znak benda i nezaobilazna je pjesma svake prave “fešte”.

Posjetitelji Index.hr-a koji nam na mail pošalju odgovor na pitanje "Kako se zove prvi album grupe Dalmatino?" dobijaju mogućnost osvajanja novog albuma Dalmatina - "Dobro Jutro". Budući da na raspolaganju imamo dva CD-a, od svih pristiglih točnih odgovora u 24 sata metodom slučajnog odabira odabrat ćemo dva dobitnika. Ne zaboravite u e-mailu navesti i svoju kućnu adresu, na koju ćemo vam poslati nagradu. Igra vrijedi samo za one koji žive u Republici Hrvatskoj.

Popis pjesama s albuma "Dobro jutro":

1. Dobro jutro
2. Jematva
3. Molitva za ribara
4. Je l’ to grijota
5. Dođi noćas u moj san
6. Mendula na cesti
7. Kiša će ...
8. Čovik i tovar
9. Srce od mraza
10. Dajem ti rič
11. Molitva za ribara – inst.
12. Je l’ to grijota – inst.
13. Dobro jutro – inst.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije