Ovo nismo mogli predvidjeti: Simona postala novi gazda Farme!

Piše:
ponedjeljak, 4.5.2009. 16:00
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Ovo nismo mogli predvidjeti: Simona postala novi gazda Farme!

SIMONA je nakon svađe sa Sonjom utjehu našla u prijateljici Gianni, koja joj je poslužila kao rame za plakanje. Petra je sjela na klupicu te je Marini priznala kako se prije ulaska na Farmu sa Dinom i Marijom dogovarala oko tajnih znakova koje će koristiti, budući da će kamere biti svuda oko njih. Ono što je prešutjela Simoni rekla je Marini, "rekla sam kako bi sa farme najprije trebali iz izbaciti Simonu i Antu". 

"Svoj jedini dukat po drugi puta ostavljam svojoj jedinoj i ljubljenoj Simonici"

Iako se Simonica povjerila Gianni kako bi najrađe odmah otišla, čini se da ostaje još najmanje tjedan dana, budući da ju je Ante izabrao za ovotjednog gazdu od koje "očekuje da bude pravedna i stroga". "Svoj jedini dukat po drugi puta ostavljam svojoj jedinoj i ljubljenoj Simonici. Odlazim jer je za mene ovo što se događa u ovoj kući previše, ali isto tako želim ti ljubavi, da se boriš do kraja.Malo je ostalo do kraja i ja ću ti se uskoro vratiti. Voli te tvoj mužić Ante", napisao je Ante u pismu.

Nedugo zatim Simona je sazvala sastanak. "Znači ovako, kuću od trstike radimo svi. Dečki rade, ali mi im pomažemo sve. Sonja, moraš više pažnje posvetiti zečevima, Marina neka ostane u vrtu, ja ću prati veš, pomoći ćeš mi ti Petra, a Gianna i Ivana će biti u kuhinji. Meni je samo važno da se u kuhinji ne zadržava. Vi se same organizirajte", završila je svoj sastanak ovotjedna gazdarica.

Prije spavanja Mario se našao u ulozi trenera Gianni, Dini i Petri, dok je začuđena Marina gledala Petru kako diže utege. Gianna je nakon prve Marijeve kritike odustala, pod izgovorom da je smotana. Kad su legli u krevete, započele su priče o djetinjstvu, na što je Gianna odjednom počela luđački vikati kako je šišmiš u sobi. Stanari su glave zaštitili kapama i  maramama, ne bi li im šišmiš počupao kosu. 

Ž.P.
Foto: Nova TV