Ovo smo već vidjeli: John Mayer napucao uplakanu Jennifer Aniston

Piše:
srijeda, 13.8.2008. 17:52
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Ovo smo već vidjeli: John Mayer napucao uplakanu Jennifer Aniston

GLUMICA koja nikako da nađe sreću u ljubavi, Jennifer Aniston, ponovo je ostala bez dečka. Ako je vjerovati svjetskim tabloidima, glazbenik John Mayer prošli je tjedan ostavio glumicu, i nema nikakvih namjera ponovo se upuštati u vezu s njom. Johnov bliski prijatelj otkrio je Mirroru kako je Jennifer izuzetno posesivna i kako Mayer, inače slobodnoga duha (a čini se i vrludava oka) više nije mogao podnositi razne pritiske koje je zvijezda "Prijatelja" svakodnevno vršila nad njim.

John i Jennifer nemaju jednaku viziju budućnosti

"John se odlučio odmoriti od ove veze jer je shvatio kako se nije spreman obvezati na način na koji Jennifer od njega traži, i koji ona, u krajnjoj liniji, i zaslužuje", rekao je. Isti izvor opovrgnuo je tvrdnje nekih medija kako je Jennifer očajna u želji da postane majka, te dodao kako to sigurno nije razlog njihovog rastanka. "Jennifer je i sama priznala kako još uvijek nije spremna na djecu, ali brak je htjela. Ona žudi za stabilnom vezom i romantičnom ljubavi", komentirao je i nadodao kako je Jennifer uvijek bila spremna na kompromis, te kako je Mayeru jasno dala do znanja da čak i ako budu imali djecu zajedno, da se ne mora odreći svoje glazbene karijere i turneja koje su u Mayerovom poslu svakodnevnica.

Jennifer je navodno toliko shrvana prekidom da je ne veseli ni činjenica da ju je ugledni časopis Forbes svrstao na svoju listu deset najplaćenijih glumica, i to na visoko treće mjesto, daleko ispred svoje ljute suparnice i majke djece neprežaljenoga Jenniferinog supruga, Angeline Jolie.

V.V.