Pamela zgotovila erotski roman

Pamela zgotovila erotski roman

PRSATA zvijezda Pamela Andreson dovršila je svoj prvi roman nazvan "Star". Radnja tog djelomično autobiografskog romana vrti se oko lijepe djevojke iz malog gradića koja se probije u Holywoodu, a sve je obilno začinjeno eksplicitnim opisima njezinih seksualnih avantura.

Priča romana "Star", kojeg je Pamela napisala uz pomoć ghost-writera, govori o naivnoj prsatoj plavuši Star Wood Leigh koja dospijeva na naslovnicu časopisa za muškarce. To je početak njezine zvjezdane karijere, koja je obilježena vrućim seksualnim iskustvima s brojnim rock zvijezdama.

Pamela, čija obnažena fotografija krasi naslovnicu knjige, izjavila je za New York Post da je roman "inspiriran" njezinim životom, što ga čini djelomično autobiografskim.

Na samom početku knjige Star proživljava lezbijsku aferu sa stanovitom Bambinom, a u romanu su detaljno opisane scene seksa u liftu, automobilima te u javnosti, a prisutni su i opisi orgija na kojima Star sudjeluje sa svojim dečkom rockerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li njezin seksualni život bogatiji od života Star Wood Leigh, Pamela je odgovorila: "Mislim da smo tu negdje, ali ne u ovom periodu života. Taj aspekt života sad prolazim kroz Star. Nemam vremena za izlaske, vrijeme provodim s djecom i prijateljima."

Roman "Star", koji ima nešto manje od 300 stranica, u prodaji će se naći 3. kolovoza.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara