Paris Hilton ismijana kazališnom predstavom

Paris Hilton ismijana kazališnom predstavom

U PREDSTAVI "I Love Paris", koja će premijerno biti izvedena u ponedjeljak na Broadwayu, 33-godišnji scenarist i glumac Kevin Shinick ismijao je medijski fenomen zvan Paris Hilton.

U predstavi Kevin glumi Paris Hilton, nasljednicu lanca hotela Hilton poznatu po ulozi u reality showu "Simple life" i još poznatiju po seksi videu kojeg su na Internetu pogledali milijuni ljudi.

Unatoč činjenici da Paris ništa u životu nije postigla vlastitim radom, mediji su prepuni priča o njezinom životu, koji se vrti oko pijanih zabava i seksualnih avantura s poznatim muškarcima.

Medijska pompa oko Paris Hilton toliko je isprovocirala scenarista i glumca Kevina Shinicka da je sjeo i napisao satiričnu predstavu o Paris Hilton.

"Neko je ostavio časopis u teretani u kojoj vježbam. Lice Paris Hilton bilo je na naslovnici, ali mene je fascinirala priča o Christini Aguileri, koja je "čudesnom dijetom" izgubila dva kilograma." – ispričao je Shinick novinarima New York Posta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priča kaže da je Christina, kako bi kontrolirala svoj apetit između obroka, dnevno jela 12 badema i komad voća. Ne 11 badema, ne 8, nego točno 12. I misao o brojanju tih 12 badema svaki dan me potakla na pisanje scenarija." – dodao je Shinick, pojasnivši da je svojom predstavom želio upozoriti na beskrajnu pažnju koju javnost poklanja slavnim osobama.

"I Love Paris" zamišljena je minimalistički – glavni (i jedini glumac) koji predstavlja Paris Hilton sjedi na pozornici i drži nepovezan monolog o dijetama, demokraciji, Demi Moore, sve bez ikakvog reda i smisla.

Kevin u predstavi nije odjeven kao Paris, nego kao obični muškarac u trenucima opuštanja – bijele bokserice i crne čarape, čime je također želio staviti naglasak na besmisao obožavanja zvijezda.

New York Post javlja kako Shinick nikad nije upoznao Paris, ali joj je poručio da ju besplatna ulaznica čeka na ulazu.

"Ako Paris želi glumiti samu sebe umjesto mene, neka se javi." – šaljivo je zaključio Shinick.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara