Paul McCartney pred više od 300.000 Rimljana

Piše:
ponedjeljak, 12.5.2003. 10:49
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Paul McCartney pred više od 300.000 Rimljana PAUL MCCARTNEY nastupio je u nedjelju navečer u Rimu pred više od 300.000 gledatelja, a organizatori govore i o čak pola milijuna ljudi koji su došli vidjeti i čuti pjevača i kompozitora čuvenih "Beatlesa".

Koncert je održan u središtu staroga Rima, na Fori Imperiali, između Coloseuma i Trga Venecija, gdje stvarno može stati pola milijuna ljudi, a sve je bilo puno, kao i okolne ulice.

Pozornica je bila postavljena ispred Coloseuma pa je koncert imao i predivnu "kulisu", scenografiju. Pristup je bio besplatan, a gradonačelnik Rima Walter Veltroni kaže kako se jedino tako moglo omogućiti brojnim mladim ljubiteljima glazbe "Betlesa" da vide legendu.

Paul McCartney je izveo 36 pjesama, od kojih 22 iz repertoara "Beatlesa", na koncertu koji je trajao dva i pol sata i koji su svi mogli pratiti na 12 velikih ekrana koji su bili postavljeni duž Fori Imperiali i okolnim prilazima. Koncert je bio veliki uspijeh, a McCartney je najavio ponovni dolazak u Rim.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije